Kaufland România susține educația în comunități defavorizate! 50 de școli, dotate cu calculatoare

Kaufland România sprijină educația în comunitățile defavorizate, prin programul național ”Dăm click pe România”, ce este organizat de către Asociația Ateliere Fără Frontiere. Astfel, în cadrul acestui proiect, compania va dota 50 de școli din toată țara cu mai multe calculatoare necesare laboratoarelor IT.

În urma unei evaluări riguroase a proiectelor primite, o comisie formată din reprezentanți Kaufland au fost aleși cîștigătorii, ce urmează să primească calculatoare potrivite pentru laboratoarele de informatică.

Educația reprezintă unul dintre pilonii cheie ai strategiei de CSR Kaufland România, cu un rol decisiv în dezvoltarea socială și economică sustenabilă pe termen lung. Prin programul Dăm Click pe România le facilităm copiilor și tinerilor care provin din medii defavorizate accesul la tehnologie, informație, le oferim șansa unui viitor mai sigur”, adeclarat Anna Katharina Scheidereiter, CSR Manager, Kaufland România.

În cei 10 ani de activitate, Ateliere Fără Frontiere a donat peste 12 000 de calculatoare complete către un număr de peste 2000 de școli, grădinițe, biblioteci și muzee, asociații și instituții sociale, de care se bucură peste 380 000 de beneficiari, majoritatea copii și tineri.

Share this post

No comments

Add yours