UniCredit Ţiriac Bank a stins lumina în 85 de clădiri cu ocazia Orei Pământului

”Ora Pământului” este un eveniment inedit, ce se organizează în România de opt ani, iar ca de fiecare dată a fost sărbătorit și de către UniCredit Țiriac Bank, care a stins luminile în centrele sale.

lumina

 Astfel, pentru a celebra cu fast acest eveniment, UniCredit Țiriac Bank a stins luminile, la nivel european, timp de oră, în 13 țări Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Germania, Italia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Rusia şi Ucraina. Banca a stins lumina inclusiv în sediul de pe Bulevardul Expoziţiei, din Bucureşti. România a fost una dintre cele 13 ţări în care grupul UniCredit a participat la această iniţiativa.

”Grupul continuă să îşi arate susţinerea pentru Ora Pământului, iniţiată de World Wide Fund (WWF), dovedind astfel implicare pentru conservarea mediului şi dezvoltarea durabilă. Că parte a acestor eforturi, UniCredit are că obiectiv să îşi reducă emisiile de carbon cu 30% până în 2020”, au afirmat iniţiatorii proiectului.

Gestul inedit de a stinge luminile timp de o oră în toată lumea cu ocazia evenimentului ”Earth Hour” are ca scop atragerea atenției asupra contribuţiei umane la schimbările climatice, dar și încurajarea oamenilor să facă zilnic eforturi pentru a păstra resursele naturale în beneficiul generaţiilor viitoare.

Share this post

No comments

Add yours