Trupa Metallica, donație de 250.000 de euro pentru spitalul oncologic pentru copii, construit de „Dăruiește viața”

Trupa Metallica, prin fundația sa All Within My Hands, a donat 250.000 de euro, pentru construirea primului spital oncologic pentru copii, proiect al Oanei Gheorghiu și Carmen Uscatu de la „Dăruiește viața”.

”Metallica s-a alăturat mișcării noastre” este mesajul publicat pe pagina de Facebook a asosciației unde a fost pusă și o imagine în care apare trupa alături de cec-ul de 250.000 de euro. potrivit Știrile PROTV.Spitalul de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică – un proiect al Asociației Dăruiește Viață – va fi primul spital specializat în oncologie pediatrică din România şi va funcţiona în incinta spitalului Marie Curie din Bucureşti.

Pacienţii vor avea acces la toate specialităţile pediatrice necesare pentru tratarea holistică a copiilor bolnavi de cancer (chirurgie, ortopedie, cardiologie, neurochirurgie, ORL etc).

Noul spital va putea asigura tratarea, în fiecare an, a peste 300 de copii bolnavi de cancer, dar şi efectuarea a peste 9.600 de intervenţii chirurgicale oncologice şi non-oncologice.

Share this post

No comments

Add yours