”Speranță, dincolo de limite”, un proiect ce reunește persoanele cu dizabilități în București

Asociația ”Ridică-te și umblă” va organiza, în perioada 19-21 octombrie 2018, la Rin Grand Hotel din Capitală un eveniment inedit, în care persoanele cu dizabilități vor lua parte la o acțiune cu totul și cu totul inedită.


,,Persoane cu dizabilități din toată lumea, alături de însoțitori, vor participa la programe de mare interes prin care se va sublinia rolul important al persoanei cu limitări fizice, acustice și vizuale în societate și strategiile de implicare în domeniile determinante ale vieții.

În speranța că participanții vor trăi o experiență unică, legând prietenii, participând la seminarii și activități cu impact, îi așteptăm să ne fie actori ai acestui eveniment care va fi de referință și care ne va da vizibilitatea și dreptul de a trăi la cote înalte de demnitate și creativitate’’, a declarat George UBA, vicepreședintele Asociației „Ridică-te și umblă”.

Costurile all inclusive ale hotelului pentru o persoană sunt de 160 E, dar vestea bună este că sponsorii acestui Congres susțin fiecare participant din România cu câte 100 E, rămânând ca cei înscriși să plătească doar 290 lei, aproximativ echivalentul a 60 E. Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor din București sau din apropierea Bucureștiului care nu vor fi cazați la hotel, vor putea să se înscrie plătind o taxa de participare de 50 lei/zi.

Întrucât există un număr limitat de locuri, participanții sunt așteptați să se înscrie.

Persoana de contact: Dobromir Florin, telefon: 0725.019.961.

Plata se face în contul Asociației „Ridică-te și umblă” deschis la BCR: RO15RNCB0073138072160011.

Share this post

No comments

Add yours