Plantăm Fapte Bune în România a ajuns la Renault Bucharest Connected! Zeci de puieți au fost sădiți la viitorul sediu al companiei

Angajați ai Groupe Renault România au luat parte la un eveniment cu totul și cu totul inedit. Împreună cu Plantăm Fapte Bune în România și dezvoltatorul Elgan Offices (companie deținută de Globalworth și Elgan Group), parteneri ai acestei inițiative, aceștia au sădit 50 de puieți de arțar, tei și liliac.

Astfel, va fi creată o zonă ideală pentru relaxare și conectare cu natura. În curtea viitorului sediu, care va fi inaugurat în 2019, toți angajații din București ai companiei vor beneficia de mica pădure din oraș plantată chiar de unii dintre colegii lor.

“Mă aflu la a treia experiență de voluntariat. Alături de alți voluntari, colegi, prieteni vechi și noi, am plantat liliac, tei și arțari la noul sediu. Am pus bazele unui spațiu înverzit, de care ne vom bucura an de an”, a declarat Ionuț Petcu, angajat al Renault Technologie Roumanie.

„Timpul alocat de angajații Groupe Renault România, precum și implicarea companiei sunt două resurse prețioase pe care ne dorim să le valorificăm, pe termen lung. Pentru 2019 avem deja acțiuni planificate pe care le vom face cunoscute în apropierea sezonului de plantare din luna martie. Sperăm ca precipitațiile din această iarnă să asigure un start bun pentru puieții pe care i-am plantat și care vor înfrumuseța RBC”, a adăugat Simona Camburu, coordonator fundraising PFBro.

„Renault Bucharest Connected a fost gândit și construit cu grijă pentru mediul înconjurător, după cele mai înalte standarde de eficiență energetică, pentru a oferi un confort sporit angajaților. Spre exemplu, design-ul permite intrarea luminii naturale în interiorul clădirii prin două atriumuri de mari dimensiuni, iar prin implementarea unor tehnnologii de ultimă generație consumul de energie este redus considerabil. Mai mult, ne-am dorit ca și exteriorul să fie unul special, cu multe spații verzi, în care angajații Groupe Renault România să se poată relaxa și să petreacă timp împreună. Și ne bucurăm că acest plan a demarat cu un loc construit chiar de colegii lor, cărora le-am putut oferi suportul în acest demers”, a menționat Georgiana Oltenescu, Head of Marketing and Communication, Globalworth.

Până la sfârşitul anului 2019, compania va susține cu material săditor acţiunile de împădurire organizate de Plantăm Fapte Bune – plantarea unor copăcei pe terenuri forestiere cu probleme (terenuri agricole degradate, cu risc de alunecare, supuse fenomenului deșertificării) sau pe terenuri din interiorul orașelor.

Share this post

No comments

Add yours