Kaufland România susține primul centru de sănătate mintală din Ferentari

In perioada noiembrie 2018 – Februarie 2019 Asociația easyECO vă invită la primul centru de sănătate mintală din Ferentari – Centrul de Bine – Șos. Sălaj nr. 284A, sector 5, Bucuresti, etajul 1, în care accesul la servicii este gratuit.

 

Astfel, persoanele care vor să ia parte la aceste activități pot să vină la sediul Centrului de Bine pe bază de programare, de luni până vineri.

Este important ca înainte să sunați la 0755 407 528 și să vă faceți o programare sau vino direct la centru să stăm de vorbă, de luni până vineri, între orele 12.00-16.00.

Centrul de Bine este primul centru de sanatate mintala deschis in cartierul Ferentari, care vizeaza acordarea de servicii de informare si educatie pentru sanatate mintala, servicii de investigare, testare si diagnostic al tulburarilor psihice, precum si servicii de consiliere psihologica si psihoterapie.

Proiectul este finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (www.instaredebine.ro).

La Centrul de Bine o echipă de specialiști e alături de tine și te ajută să-ți regăsești liniștea și sănătatea sau să faci față mai bine provocărilor vieții. Te poți sfătui cu ei în privat sau poți participa la grupuri de suport, împreună cu alte persoane care trec prin aceeași încercare ca și tine, pentru că o durere împărtășită devine mai ușoară, iar sprijinul celorlalți îți poate da curaj și motivare să depășești acest moment din viața ta.

Share this post

No comments

Add yours