Orange trimite părinții pe băncile școlii, pentru a fi în pas cu noile tehnologii

În ziua de astăzi, atât adolescenții, cât și puștii de doar câțiva anișori se descurcă de minune să butoneze fel și fel de gadgeturi, însă unii dintre părinți sunt atehnologici. Tocmai de aceea, Orange a demarat campania #parintilascoala, prin care adună poveştile tinerilor despre relaţia părinţilor sau rudelor cu tehnologia.

1423220102_234

Astfel, prin intermediul acestei campanii, vor fi identificate dificultăţile pe care le întâmpina cei nefamiliarizaţi cu utilizarea laptopului, a internetului, a căutărilor pe Google, utilizarea smartphone-urilor sau a reţelelor sociale. Acest lucru se va realiza cu ajutorul utilizatorilor de social media şi internet, prin intermediul poveştilor personale.

La finalul campaniei, Orange va susţine o tabăra digitală pentru părinţi, unde câştigătorii vor avea ocazia să afle de la trainerii Orange răspunsuri la întrebări legate de tehnologie.

Pentru a câştiga un loc în tabăra, utilizatorii de social media trebuie să înscrie o poveste pe platforma dedicată până pe 27 februarie, încurajându-i pe cei dragi să îi susţină cu voturi”, spun reprezentanţii companiei.

Desemnarea părinţilor câştigători şi publicarea lor pe platforma va avea loc pe 2 martie, urmând că tabăra să se desfăşoare pe 14 şi 15 martie 2015. Odată înregistraţi, vizitatorii pot completa un scurt chestionar despre cum utilizează părinţii şi rudele internetul, cu ce frecvenţa şi care sunt cel mai des întâlnite întrebări despre accesul online.

Sursa: agora.ro

Share this post

No comments

Add yours