MOL România susține tinerii sportivi și artiști, printr-o campanie deosebită

Recunoscută pentru numeroasele campanii de responsabilitate socială pe care le-a desfășurat de-a lungul timpului, MOL România și Fundația pentru Comunitate au lansat cea de-a zecea ediție aprogramului ‘MOL – Pot Ajuta?’

MOL-Pot-ajuta-ambasadorii-talentului

Acordând, de-a lungul anilor, finanțări în valoare de peste 2.160.000 lei, pentru 2.160 de tineri sportivi și artiști, MOL România și Fundația pentru Comunitate își propune să susțină tinerii talentați din domeniul sportului și artei cu peste 350.000 de lei anual.

Astfel, în cadrul evenimentului de lansare a ediției jubiliare a programului ‘MOL — Pot ajuta?’ a avut loc o festivitate inedită, prin care au fost medaliați elevii care au obținut rezultate deosebite la concursuri și competiții mondiale, continentale și naționale.

Prezența noastră continuă, stabilă și activă de nouă ani în comunitățile tinerilor artiști și sportivi ne-a permis să întâlnim tineri ale căror calități și aptitudini servesc drept exemplu pentru noi toți; oameni care, pe lângă talent dau dovadă de valori morale solide, disciplină mentală și caracter de admirat. Ei ne demonstrează, prin sutele de medalii și rezultate pe care le-au obținut în acești ani, că nu este loc de automulțumire. Avem un angajament să le fim alături. Cu gândul la viitorul nostru ca societate, ne simțim onorați să sprijinim tinerii talentați atunci când se află la începutul carierei lor’, a declarat Kinga Daradics, Country Chairman & CEO al companiei MOL România.

Tinerii se pot înscrie în program atât individual cât și în cadrul unor echipe sportive sau ansambluri artistice. În timpul celor nouă ani de existență continuă a programului, MOL România a acordat finanțări în valoare de peste 2.160.000 de lei unui număr de 2.160 de sportivi și tineri artiști din toată țara.

Beneficiarii ediției 2014 al programului au obținut peste 550 de medalii la campionate, cupe și competiții mondiale, continentale, internaționale și naționale.

Sursa: Agerpres

Share this post

No comments

Add yours