Fundația Policlinici Sociale Regina Maria deschide cea de-a doua Policlinică Socială în București

Fundația Policlinici Sociale Regina Maria a investit numai puțin de 900.000 de euro și deschide cea de-a doua Policlinică Socială din București care se adresează persoanelor fără venituri și celor cu venituri mici, de până la 500 lei lunar pe membru de familie, acestea urmând să beneficieze de servicii medicale de calitate la prețuri accesibile.

184336_articol

Astfel, acest proiect inedit își propune să vină în completarea serviciilor medicale oferite prin prima Policlinică Socială celor care nu au venituri și vizează creșterea numărului celor care pot beneficia de servicii medicale integrate accesibile și de calitate.

Amplasată în centrul Capitalei, pe strada Ion Câmpineanu, în zona Sălii Palatului, Policlinica Socială dispune de 10 cabinete medicale și de un personal de până la 40 de medici cu program limitat de lucru, care vor furniza peste 170 de consultații pe zi pentru pacienți.

Cea de-a doua Policlinică Socială a Fundației dispune de un spațiu de 450 de metri pătrați, de două ori mai mare decât prima Policlinică Socială, și le pune la dispoziție pacienților o gamă largă de servicii medicale, precum: medicină generală, mamograf, radiologie (pulmonară, dentară), kinetoterapie, radiografie panoramică, ecograf, oftalmologie, neurologie, urologie, cardiologie, chirurgie, dermatologie, endocrinologie, ginecologie, ORL și ortopedie.

Nu știu dacă am reușit întotdeauna, dar îmi plac inspirația și inovația. Cel mai important pentru mine este a-i sluji pe semenii mei și a face această lume să fie un pic mai bună. Am făcut acest proiect nou cu gândul la cei pe care poți să îi ajuți prin ceea ce știi să faci, mai ales pe acei oameni buni și sinceri, care au ajuns în situații dificile. Încercăm să le menținem nu numai sănătatea, ci și demnitatea, să plece cu capul sus, cu o încurajare de a vedea lucruri pozitive în cei din jur.”, declară Dr. Wargha Enayati, Președintele Fundației Policlinici Sociale Regina Maria.

Fundația Policlinici Sociale Regina Maria este o organizație de caritate neguvernamentală dedicată asistenței medicale integrate pentru persoanele fără venit și fără asigurare medicală și pentru persoanele cu venituri mici din București, prin intermediul Policlinicilor Sociale.

 Sursa: Agerpres

Share this post

No comments

Add yours