Lenovo va furniza echipamente în valoare de 100.000 dolari către United Way

Compania Lenovo, în colaborare cu Organizația United Way, a desfășurat un proiect inedit, prin care își propune să îmbunătățească viața cu ajutorul tehnologiei. Tocmai de aceea, aceasta va va furniza resurse şi echipamente în valoare de 100.000 de dolari pentru o serie de proiecte educative din Franţa, Israel, România şi Marea Britanie.

lenovo

În urma acestui proiect, Lenovo şi United Way vor sprijini copiii, tineri şi persoane vulnerabile să-şi dezvolte abilităţile de viaţă care îi vor ajută să evolueze.

Înfiinţată în urmă cu mai mult de 125 ani, organizaţia United Way creează oportunităţi pentru comunităţile din întreagă lume prin îmbunătăţirea educaţiei, a stabilităţii financiare şi a sănătăţii. Având în vedere dependenţa actuală a forţei de muncă faţă de tehnologie, accesul şi oportunităţile de utilizare a tehnologiei sunt critice pentru îmbunătăţirea şanselor de evoluţie.

În cadrul Lenovo noi încercăm constant nu doar să îmbunătăţim performanţă şi calitatea produselor noastre, dar şi să ne concentrăm pe modul în care ne desfăşurăm activitatea, modul în care ne tratăm oamenii şi diferitele comunităţi pe care le servim. Activităţile United Way pe care le sprijinim reprezintă doar una dintre modalităţile prin care ne onorăm angajamentul faţă cei din jur şi asigurăm un viitor mai bun pentru comunităţile globale în care trăim şi lucrăm”, a declarat Aymar de Lencquesaing, preşedinte, Lenovo EMEA şi vice preşedintele Lenovo.

Prin intermediul programelor derulate, Lenovo își propune ca ajutorarea copiilor și a părinților să dobândească noi competenţe informatice, reducând astfel decalajul digital prin asigurarea accesului la noi tehnologii. Mai mult decât atât, compania susţine organizarea unor ateliere de ghidare în carieră pentru tinerii din medii defavorizate, pentru a răspunde nevoilor existente pe piaţă muncii.

Share this post

No comments

Add yours