Honeywell a premiat elevii pasionați de design la Automotive Design Challenge

Cea de-a șaptea ediție a concursului de proiectare auto Honeywell Automotive Design Challenge s-a desfășurat recent, iar la acestă competiție, cea fost derulată de Honeywell, a adunat peste 350 de elevi, din toate orașele în care această companie este prezentă.

eleviHoneywell-300x201

Timp de două luni, angajați ai companiei, dar și profesori locali s-au implicat voluntari în acest proiect și i-a îndrumat pe elevi, urmând programa de concurs ce a cuprins noţiuni de matematică, ştiinţe, tehnologie, ştiinţe sociale şi lingvistice.

Elevii au fost, de asemenea, instruiţi atât pentru a proiecta maşini de jucărie electrice acţionate prin roţi dinţate, care trebuie să satisfacă anumite criterii specifice, cât şi pentru a cerceta, concepe şi realiza activităţile de marketing din jurul acestora.

Echipa câştigătoare de la Şcoală nr. 174 „Constantin Brâncuşi” care a conceput proiectul CSIRobotics a fost compusă din elevii: Alexandru Tudor Sima, manager de proiect, Rareş Ştefan Roşu, proiectare şi manager tehnic, Mara Corina Gabriela Iordache, manager de design şi Mihai Silviu Chelariu, manager de marketing.honeywell2

”Speram din toată inima că elevii participanţi s-au bucurat pe deplin de această experienţă şi îşi vor urmă în continuare pasiunea pentru matematică şi ştiinţe. Prin acest program dezvoltat de Honeywell, ne place să credem că facem primii paşi în crearea unei noi generaţii de ingineri talentaţi, care îşi vor găsi locul în marile companii”, a declarat Craig Balis, VP of Engineering at Honeywell Turbo.

Concursul SADC este un program sponsorizat de Honeywell, în colaborare cu SAE Internaţional, în cadrul căruia grupe mici de elevi cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani aplică o programa multidisciplinară pentru a-şi crea proiectul final pe parcursul a șase până la opt săptămâni, timp în care interacționează cu voluntari de la Honeywell, care îi îndrumă de-a lungul întregului proces şi îi familiarizează cu industria auto.

Share this post

No comments

Add yours