Inițiativă inedită! Cum își încurajează Kaufland România angajații pentru a adopta un stil de viață sănătos

Kaufland România se remarcă prin inițiativele inedite pe care le-a avut de-a lungul timpului, iar acum, din dorința de a încuraja un stil de viață sănătos, compania a decis să ofere angajaților reduceri de 60 la sută pentru achiziția unei biciclete pentru adulți ori pentru copii, printr-un parteneriat cu Pegas.

Ba mai mult, prin intermediul programului 7card, Kaufland acordă angajaților săi acces gratuit și nelimitat la clinici medicale și centre de relaxare, sport, masaj și îngrijirea sănătății și frumuseții și preia lunar peste 30% din costurile abonamentelor, pentru ca angajații să beneficieze de tarife preferențiale la activități sportive și de relaxare.

Kaufland România devine astfel prima companie de pe piață de retail care acordă angajaților acest tip de beneficii în parteneriat cu Pegas și 7card.

Prin parteneriatul cu renumitul producător român de biciclete, Pegas, Kaufland România își încurajează angajații să achiziționeze biciclete și să adopte astfel un stil de viață sănătos, activ și să contribuie în același timp la reducerea poluării și a traficului, subvenționând, alături de furnizor, costurile bicicletelor Pegas cu până la 60%. Angajații pot opta fie pentru o bicicletă 100% românească de adult, fie pentru una pentru copiii lor. Kaufland România este prima companie pe piață de retail din țară noastră care contribuie la achiziționarea bicicletelor pentru angajați, susțînând în același timp și producătorii români. Numărul total de biciclete subvenționate în cadrul acestui parteneriat este de peste 2000 bucăți.

Compania aduce, de asemenea, noi beneficii pentru angajați prin intermediul programului 7card – un instrument care oferă acces gratuit la o rețea de clinici medicale, centre de relaxare & sport, precum și reduceri la aproximativ 300 de comercianți și se poți bucură de servicii de masaj și înfrumusețare, kinetoterapie, stomatologie și altele. Că noutate, începând din luna iulie 2018, compania preia lunar, alături de furnizor, o parte din costuri, pentru că angajații Kaufland România să beneficieze de tarife preferențiale la piscină, dansuri, yoga, pilates sau la încă alte 20 de activități sportive și de relaxare.

De asemenea, programul oferă posibilitatea de a achiziționa abonamente pentru însoțitori, iar compania preia contribuția pentru primul copil cu vârstă de până la 16 ani.

Share this post

No comments

Add yours