CCC, partener global al UNICEF! Cum va participa la misiunea de protejare a copiilor

CCC și UNICEF au semnat un parteneriat pe durata a trei ani (2019-2021), care va contribui la misiunea globală a UNICEF, aceea de a proteja copiii și de a le respecta drepturile. În cadrul parteneriatului „CCC TEAM FOR UNICEF”, pentru fiecare kilometru parcurs de cicliștii din echipa CCC Team, în timpul curselor sau antrenamentelor, va fi donat 1 USD către UNICEF.

CCC sprijină UNICEF pentru a ajuta fiecare copil să aspire la o viață mai bună și să își atingă potențialul, asigurându-le copiilor condiții mai bune de sănătate și educație.

În cadrul parteneriatului „CCC TEAM FOR UNICEF”, pentru fiecare kilometru parcurs de cicliștii din echipa CCC Team, în timpul curselor sau antrenamentelor, va fi donat 1 USD către UNICEF.

În semn de solidaritate, cicliștii vor purta banderole albastru cyan și tricouri cu logo-ul UNICEF, promovând astfel misiunea UNICEF de a determina o schimbare pozitivă în viața copiilor.

Cooperarea cu CCC Team este unică, acesta fiind primul parteneriat sportiv cu o echipă de ciclism din istoria UNICEF.

UNICEF este o organizație umanitară care lucrează pentru protejarea copiilor în 190 de țări și teritorii, inclusiv în unele dintre cele mai dificile locuri din lume.

CCC Team este o echipă de ciclism UCI WorldTour sponsorizată de producătorul polonez de pantofi și genți CCC Shoes & Bags. Echipa, înființată în 2000, începe un nou capitol în 2019, alături de CCC ca sponsor principal.

Share this post

No comments

Add yours