Campionatul de Bine, un proiect inedit, susținut de BCR, se apropie de final

A mai rămas foarte puțin timp până când Campionatul de Bine se va încheia, astfel că cele 27 de proiecte și organizații care s-au calificat în ultima etapă mai au doar câteva zile (până pe 4 februarie) pentru a se întrece în donații.

201261217273_respons sociala

În urma acestui demers, primii trei clasați vor primi vor avea parte de o surpriză, deoarece Bursa Binelui va dubla suma strânsă în timpul Campionatului, în limita a 5.000 de euro per proiect.

Astfel, în tot acest timp, organizațiile neguvernamentale trebuie să atragă în această etapă o suma cât mai mare din donaţii de la cât mai mulţi donatori diferiţi. Categoriile de proiecte care au rămas în competiţie sunt: Educaţie cu 7 proiecte, Mediu cu 2 proiecte, Sănătate cu 3 proiecte şi Social cu 15 proiecte. Că arie de implementare, cele mai multe dintre proiectele finaliste au impact naţional (10 proiecte).

În cadrul Campionatului, donatorii pot alege și pot susține unul sau mai multe proiecte dintre cele rămase în competiție, iar până în prezent au fost făcute 4.847 donaţii care însumează 194.000 lei.

Printre finalişti se mai află 7 proiecte care vor fi implementate în Bucureşti, 2 proiecte care vor fi implementate în Ilfov şi câte un proiect din: Braşov, Dâmboviţa, Galaţi, Iaşi, Neamţ, Prahova, Satu Mare şi Vâlcea.

Un proiect marca BCR, Bursa Binelui susține în fiecare an Campionatul de Bine, o competiție inedită, în cadrul căruia sunt mobilizate organizațiile non-profit pentru a atrage donații.

 Sursa: bcr.ro

Share this post

No comments

Add yours