Campania ECOTIC ”Orașe Curate” continuă! Oamenii pot să predea spre reciclare deșeurile de echipamente electrice și electronice la Mogoșoaia

Orașe Curate, o campanie semnată ECOTIC, e este dedicată colectării echipamentelor și electronice uzate din mediul urban, continuă în acest an și la Mogoșoaia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Astfel, în perioada 16-21 aprilie 2018, locuitorii din acest oraș pot să predea corect spre reciclare deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE).

Cu alte cuvinte, în perioada amintită mai sus, în cadrul căreia se derulează campania Orașe Curate, orice locuitor din Mogoșoaia care va preda un deșeu de minim 5kg cumulate la punctul de colectare din Strada Intrarea Agricultori nr. 2, va primi un premiu instant. Programul de colectare este de luni până vineri, între orele 9:00 – 16:00.

De asemenea, pentru ridicarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice mari şi voluminoase, se poate suna la numărul de telefon 021 351 66 92, iar o echipă se va deplasa şi va ridica DEEE de la domiciliu.

România are obligația de a atinge o țintă de colectare de 45% a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE). În acest context, ECOTIC continuă eforturile de conștientizare în rândul populației în vederea predării DEEE la punctele de colectare specializate.

Cine este ECOTIC:

ECOTIC este o organizație colectivă nonprofit care gestionează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în numele a peste 600 de producători și importatori afiliați. ECOTIC asigură și supervizează întregul proces de preluare, transport, dezmembrare și reciclare astfel încât, la final, DEEE să nu mai reprezinte un pericol. Peste 113.000 tone DEEE au fost gestionate în sistemul ECOTIC, în cei 10 ani de activitate. Mai multe detalii gasiți pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicată Organizației ECOTIC, precum și pe pagina LinkedIn a Organizatiei ECOTIC.

Share this post

No comments

Add yours