Bosch sprijină misiunea Habitat for Humanity Romania prin donații în produse și voluntariat

Bosch sprijină misiunea Habitat for Humanity România prin implicarea angajaţilor că voluntari pe şantier şi prin donaţii în aparatură electrocasnică, scule electrice şi sisteme de încălzire pentru locuinţe.

Habitat-for-Humanity

Ajutorul Bosch va îmbunătăţi considerabil condiţiile de locuit şi învăţare pentru mai mult de 150 de copii şi părinţi aflaţi în dificultate.

Peste 20 de angajaţi Bosch au lucrat cot la cot cu muncitorii Habitat for Humanity România pentru a le oferi copiilor care trăiesc în 12 case familiale un loc mai bun în care să se bucure de copilărie. Timp de o zi, voluntarii au lucrat la vopsirea soclurilor caselor şi la realizarea amenajărilor exterioare.

Pe lângă implicarea angajaţilor cu voluntari pe şantier, compania a oferit importante donaţii pentru dotarea bucătăriei unui centru comunitar şi pentru încălzirea caselor în care locuiesc 80 de copii rămaşi fără îngrijirea părinţilor. De asemenea, muncitorii şi voluntarii Habitat for Humanity România vor putea lucra mai eficient pe şantier cu ajutorul sculelor profesionale de la Bosch.

Sursa: Nonguvernamental.org

Share this post

No comments

Add yours