Balul de La Castel, un eveniment filntropic dedicat copiilor și tinerilor aflați în dificultate! Cine va fi invitat special

Balul de la Castel este un evenimet filantropic, ce se va desfășura pe 14 iunie 2018, iar invitat special va fi trupa Holograf. Dedicat copiilor și tinerilor aflați în dificulate, acest eveniment este organizat de către Fundația Serviciilor Sociale Bethany și va fi găzduit de Hotel Restaurant la Castel, partener tradițional încă de la prima ediție.

Astfel, la acest eveniment sunt așteptați peste 350 de invitați din mediul de afaceri din Iași, dar nu numai, ce se vor bucura din plin de o seară petrecută alături de prezentatorii Melania Medeleanu și Pavel Bartoș.

Sub tematică Celestial, cei prezenți vor descoperi, prin decoruri, meniu și ținute vestimentare, frânturi din Univers și vor realiza o expediție a luminii și generozității fără granițe.

Momentul principal al serii îl reprezintă licitația caritabilă. Invitații vor avea oportunitatea să liciteze opere de artă, creații vestimentare, obiecte de colecție și experiențe surpriză, iar fondurile mobilizate vor merge către programele Fundației Bethany.

”Noi credem că este de datoria noastră să facem tot ce ne stă în putință pentru a da copiilor șansa de a-și atinge potențialul maxim. Compania Migdalin s-a alăturat fără rezerve echipei Bethany în încercarea de a aduce zâmbete acolo unde era doar speranța. Balul de la Castel este o “instituționalizare” a dorinței de a sprijini dezvoltarea armonioasă a copiilor. Participarea noastră la acest eveniment, precum și în alte programe desfășurate de Fundația Bethany, exprimă determinarea de a face parte din cei care au ales să acționeze pentru “mai bine”, a declarat Cristian Amarandei, Director general al companiei Migdalin și partener principal în cadrul evenimentului.

Balul de La Castel s-a născut în anul 2012 din nevoia de a mobiliza comunitatea ieșeană în sprijinul copiilor în dificultate. Evenimentul aduce companii și persoane fizice în jurul acestei cauze, pentru a asigura continuitatea programelor Fundației Serviciilor Sociale Bethany: programul integrat de terapie recuperatorie pentru copiii cu dizabilități în cadrul căruia copii cu afecțiuni motorii și neuro-motorii beneficiază în mod gratuit de programe de recuperare personalizată; programul de burse prin care copii din mediul rural beneficiază de sprijin financiar și de activități de dezvoltare personală și profesională; programul de tip after-school prin care oferim suport la teme, o masă caldă la prânz și activități de educație nonformală copiilor din medii dezavantajate; programul de consiliere pentru tinerii cu tulburări de comportament, adicții și boli cronice care sunt ajutați să depășească situațiile dificile prin intervenția specialiștilor Fundației Bethany.

Share this post

No comments

Add yours