Ariston Thermo România ajută copiii săraci să se integreze în societate

Lider al pieții locale de centrale termice și boilere, Ariston Thermo România, în parteneriat cu organizația ”Un pas spre viitor” Brașov (UPSV) ajută la integrarea în societate a tinerilor orfani.

ariston 01

Astfel, în urma acestui program, compania Ariston a donat un echipament complet de încălzire pentru sediul organizaţiei unde au căminul 21 de tineri, potrivit unui comunicat al companiei.

Ne-au impresionat foarte mult iniţiativa şi eforturile organizaţiei UPSV Braşov privind integrarea în societate a tinerilor orfani, care, din cauza vârstei, nu mai pot rămâne în centrele de plasament pentru minori. Deoarece credem în obiectivele acestei organizaţii, am luat decizia de a le fi aproape şi a le oferi acestor tineri şansă la o viaţă mai bună”, a declarat Cătălin Draguleanu, Country Sales and Operations Manager Ariston Thermo România.

Conform declarațiilor furnizate de acesta, în urma acestei acțiuni, organizația UPSV va beneficia de două centrale şi două boilere, ce vor asigura, începând din această iarnă, necesarul de apă caldă menajeră şi căldură de care are nevoie clădirea în care sunt cazaţi tinerii orfani.

În prezent, „Un Pas Spre Viitor” este singurul centru de integrare socială din Braşov, unde tinerii care provin din medii defavorizate pot primi sprijinul emoţional şi practic de care au nevoie pentru a deveni independenţi.

Începând din 2010, centrul de integrare socială dispune şi de o clădire obţinută cu ajutorul sprijinului Primăriei în Braşov, în prezent acesta ajutând 21 de tineri de peste 18 ani să aibă acces la o viaţă normală.

Această donație nu este singura făcută de Ariston Thermo România. De-a lungul timpului, această companie a venit în ajutorul SOS Satele Copiilor – Satul Bucureşti, oferind copiilor din cadrul fundaţiei mici cadouri de Crăciun. De asemenea, compania a dotat cu un echipament de încălzire complet o creşă din Focşani, cât şi un centru de alfabetizare din Miroslavesti, judeţul Iaşi şi a realizat mai multe donaţii către familii nevoiaşe din întreagă ţară.

Sursa: manager.ro

Share this post

No comments

Add yours