Triatlonul Fără Asfalt la mare deschide circuitul competiţional din România

Federația Română de Triatlon îi provoacă pe cei care își doresc să-și depășească limitele să ia parte la o competiție inedită și anume, Triatlonul ”Fără Asflat la mare”, ce se află la a VI ediție și care face parte din circuitele „140 de bătăi pe minut”.

Triatlonul-Fara-Asfalt-la-Mare

Cei care își doresc să ia parte la acest concurs ce se va desfășura pe 31 mai, în rezervaţiile naturale 2 Mai – Vama Veche şi Hagieni – Albeşti, se pot înscrie până pe dată de 22 mai. Pe 31 mai are loc prima cursa de Aquathlon, competiţie de înot şi alergare dedicată copiilor, pe plajă mare din 2 Mai.

Aceasta este o competiţie premium dedicată pasionaţilor de înot, ciclism şi alergare și deschide sezonul competiţional din România pe dată de 30 mai. Triatlonul Fără Asfalt face parte din circuitul celor şapte evenimente Cross Triathlon (off road) ale FRTRI şi este primul dintre cele 12 evenimente din calendarul FRTRI (de off road şi de şosea) incluse în programul „140 de bătăi pe minut”, prin intermediul căruia este promovat un stil de viaţă echilibrat, cu sprijinul Fundaţiei eMAG.

”Intenţia noastră este că prin Fără Asfalt, precum şi prin celelalte concursuri din circuitele „140 de bătăi pe minut” să le oferim citadinilor pasionaţi de mişcare ocazia să descopere zone naturale frumoase, într-un cadru organizat, sigur şi într-o atmosfera de sărbătoare. Participarea la Fără Asfalt nu înseamnă doar competiţie, ci presupune totodată participarea la un eveniment complet, o altfel de petrecere cu premii şi muzică live”, a declarat Tudor Vlad, iniţiatorul proiectului „Fără Asfalt”.

Cei 800 de concurenţi de anul acesta vor porni în competiţie la ora 9:30, cu proba de înot de 1.000 m în Rezervaţia Marina 2 Mai – Vama Veche, vor continuă cu proba de bicicletă de 32 km în rezervaţia naturală Hagieni – Albeşti şi cu 8 km de alergare pe plajă şi faleză Rezervaţiei Marine 2 Mai – Vama Veche.

Evenimentul se adresează atât celor pasionaţi de triatlon, cât şi celor care practică una dintre probele triatlonului. Aceştia pot participa la concurs în echipe de ştafeta. În prezent, mai sunt disponibile 171 de locuri pentru triatlon şi 30 de locuri pentru ştafete. Înscrierile la competiţia din acest an se încheie la dată de 22.05.2015, pe site-ul oficial.

Share this post

No comments

Add yours