Lenovo susține cu 100.000 de dolari centre destinate persoanelor vulnerabile

Compania Lenovo s-a implicat, de-a lungul timpului, în numeroase proiecte de responsabilitate social, iar recent a furnizat echipamente în valoare de 100.000 de dolari pentru o serie de proiecte educative în România, Franţa, Israel şi Marea Britanie.

Eveniment-Lenovo-United-Way-6

Astfel, în urma acestei campanii, Lenovo a dotat două centre United Way România pentru educarea şi formarea profesională a persoanelor defavorizate, astfel că peste 50 de persoane beneficiază începând cu luna aprilie de tehnologia Lenovo în cadrul celor două centre susţinute de United Way România.

Persoanele defavorizate care primesc asistenţă în cele două centre din Bucureşti au acum la îndemână tehnologie de ultima generaţie şi şansă de a învaţa să o utilizeze, dispunând astfel de un acces mai bun la educaţie. Lenovo şi United Way vor sprijini împreună copii, tineri şi persoane vulnerabile să-şi dezvolte abilităţile de viaţă care îi vor ajută să evolueze.

”Ne dorim să le oferim persoanelor în nevoie o şansă în plus, acces la educaţie şi informaţii de valoare care să îi ajute să devină independenţi. United Way este o organizaţie cu care colaborăm foarte bine, având acelaşi obiectiv comun de a ajută comunitatea în care trăim şi lucrăm. Împreună avem încredere că vom face schimbări pozitive semnificative pentru aceste persoane defavorizate care vor veni la cele 2 centre”, a declarat Aurel Netin, directorul general al Lenovo România, Bulgaria şi Republica Moldova.

Înfiinţată în urmă cu mai mult de 125 ani, organizaţia United Way creează oportunităţi pentru comunităţile din întreagă lume prin îmbunătăţirea educaţiei, a stabilităţii financiare şi a sănătăţii.

Share this post

No comments

Add yours