RCS & RDS susține accesul la educație și dezvoltarea copiilor din zonele rurale

Digi | RCS & RDS continuă să se implice în societate și să susțină copiii și accesul acestora la educație în mediile rurale. Compania a oferit premii elevilor care au participat la Olimpiada de Matematică a Satelor din România din județul Cluj și au obținut rezultate bune. Astfel, pe 29 mai, au fost premiați la Școala Ion Agârbiceanu 55 dintre copiii care s-au evidențiat prin rezultate foarte bune în faza județeană a Olimpiadei.

„Considerăm că generațiile viitoare trebuie să aibă acces neîngrădit la educație și să se poată dezvolta indiferent de zonele în care locuiesc. Accesul la educație al copiilor din mediile rurale este, încă, în România un subiect sensibil. De aceea, compania noastră a decis să susțină inițiativele precum competiția organizată de Inspectoratul Școlar Cluj și avem deja trei ani de colaborare. Prin acest gest mic, încercăm să punem și noi umărul la diminuarea diferențelor dintre mediul rural și urban și să dăm încredere în viitor și în forțele lor copiilor care provin din medii mai puțin privilegiate”, a spus Alexandru Bria, director regional Digi | RCS & RDS.

Printre inițiativele educaționale susținute de grupul Digi se numără și activitățile elevilor cu rezultate bune la învățătură din Brașov și Pitești.

De asemenea, în cadrul activității de CSR, compania derulează parteneriate cu Salvați Copiii România, SOS Satele Copiilor, Ateliere fără Frontiere, iar în prezent derulează o campanie internă de încurajare pentru donarea de sânge.

Share this post

No comments

Add yours