Orbit Romania donează 1% din vânzările realizate până la finalul lunii mai

”Donează un zâmbet sănătos” este o campanie inedită, desfășurată de Orbit, ce are ca scop principal promovarea sănătății orale a copiilor defavorizaţi din toate cele trei programe ale organizaţiei SOS Satele Copiilor România – din Bucureşti, Cisnădie (judeţul Sibiu) şi Hemeius (judeţul Bacău), dar şi din grădiniţele şi şcolile afiliate.

Zambeste-Romania_Consultati

Astfel, în urma acestei campanii toţi cei care cumpără gumă Orbit între 30 martie şi 24 mai 2015 vor contribui la donarea banilor necesari pentru ca 3.500 de copii să aibă acces la o educaţie dentară corespunzătoare.

Mai exact, prin această iniţiativă, Orbit România vine în sprijinul SOS Satele Copiilor România, donand 1% din vânzările realizate pe parcursul campaniei sub formă de produse de îngrijire orală (kit-uri cu periuţă şi pastă de dinţi), consultaţii stomatologice şi cursuri de igienă dentară, susţinute de medici stomatologi şi lucrători sociali, pe parcursul a şase luni.Orbit donează un zâmbet sănătos

”Anul acesta, pentru Orbit este Anul Zâmbetelor Sănătoase, iar cu această ocazie ne-am dorit să introducem un mecanism prin care consumatorii noştri să se implice în program. În acelaşi timp, am vrut să facem ceva mai mult decât să donăm o parte din sumele încasate din vânzări şi aşa a apărut ideea de a oferi consultaţii stomatologice, truse şi cursuri de igienă orală”, a declarat Adina Bahcevanii, Senior Brand Manager Oral Care.

Campania ”Donează un zâmbet sănătos” nu are ca scop doar scăderea incidenței cariilor la copiii sub 12 ani, ci și creşterea conştientizării importanţei îngrijirii orale în rândul românilor. Fiecare pachet de gumă cumpărat este şi dovada unei mai bune însuşiri a paşilor care ajută la păstrarea dinţilor curaţi.

Share this post

No comments

Add yours