O platformă privată îi testează gratuit pe elevi pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat

Școlile se vor redeschide, dar abia la început de iunie și doar pentru cei care termină gimnaziul și liceul. Cursurile vor arată altfel decât până acum: vor intra doar câte 10 elevi în clasă și nu vor sta mai mult de 3 ore pe zi.

Însă nu toți părinții sunt de acord cu aceste cursuri de pregătire pentru examenele naționale. Așa că mulți au optat pentru meditațiile online, care nu sunt deloc ieftine.

Iar o platformă privată îi testează gratuit pe elevi pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Fondatorul platformei, Dragoș Iliescu, spune că testele sunt făcute în așa fel încât să reflecte ceea ce se cere în programa de evaluare națională de clasa a VII-a și respectiv de clasa XII-a , doar acele parți care în acest an, în mod special, se vor cere la examen.

Rapoartele Brio nu iți dau doar o notă în general la matematică ci îți spun cât de bine faci la matematică, la fracții, la puteri, la toate componentele pe care trebuie să le acoperi. Un profil de genul asta, te ajuta de fapt să te concentrezi în exact acest ultim moment, pe exact acele lucruri care te pot duce semnificativ înainte, a mai spus Dragoș Iliescu.

Share this post

No comments

Add yours