”Meet the WOMAN”, un proiect destinat femeilor de toate vârstele

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile din toate colțurile lumii s-au confruntat cu discriminarea de gen și au luptat cu îndârjire pentru drepturile lor, pentru ca acum, femeia modernă să se poată bucura de educație, de libertate și mai ales, de carieră.

C

Recunoscută pentru numeroasele proiecte de susținere a reprezentatelor sexului frumos, Asociația ”Femei în Afaceri” a lansat, la începutul anului trecut, un proiect grandios, care s-a bucurat de un succes răsunător în rândul doamnelor și al tinerelor.

”Meet the WOMAN” este un proiect deosebit, ce adresează femeilor care sunt la începutul vieţii profesionale, antreprenoarelor sau celor care sunt specialiste într-un domeniu de activitate. Cu alte cuvinte, ”Meet the WOMAN! ” înseamnă evenimente de business networking, cu frecvenţa bilunară, care oferă teme de actualitate, branding personal, promovarea afacerilor şi femei-lider care au obţinut excelenţă în profesia lor.

Fiecare eveniment este structurat în trei părţi și anume, o sesiune iniţială de prezentare a fiecărei participante, una mediană în care speakerul invitat prezintă o tema de business în 15 minute şi iniţiază un dialog cu audienţă, şi o sesiune finală de business networking în care se pun bazele viitoarelor colaborări.

Printre femeile care s-au bucurat să ia parte în cadrul acestui proiect s-au numărat: Iren Arsene, Managing Partner Curtea, Veche Publishing, Doina Costache – Head of Multiple Industries Google Romania, Violeta Luca – CEO Flanco, Dr. Mihaela Leventer – Fondator Dermastyle, Aliz Kosza, Business Strategist&Mentor, Dana Cortina – Director General al Porsche Inter Auto Romania

Sursa: http://www.femei-in-afaceri.ro/

Sursa foto: http://janiebehr.com/

Share this post

No comments

Add yours