Kaufland România, despre programul #INSTAREDEBINE: ”Doar pe 21 august ONG-urile pot aplica pentru finanțare!”

Kaufland România anunță că cea de-a treia sesiune de depunere a proiectelor în cadrul programului #INSTAREDEBINE va avea loc pe 21 august, fapt pentru care ONG-urile sunt invitate să-și pregătească aplicațiile.

Astfel, companiile care doresc să ia parte la acest proiect se pot înscrie online, pe platforma programului, ce este disponibilă la www.instaredebine.ro, numai pe această dată, între orele 9.00 – 16.00.

De asemenea, potrivit comunicatului de presă, nu există o limită de cereri de finanțare ce pot fi depuse, comisia de jurizare evaluând toate solicitările complete ce îndeplinesc criteriile de aplicare descrise pe site-ul programului, în Ghidul Solicitantului.

”Primele etape ale proiectului au constituit un succes și ne reconfirmă uriașă nevoie de sprijin a comunităților. Suntem un partener dedicat și ne bucurăm că putem să sprijinim ONG-urile să transpună în realitate ideile pentru o Românie mai bună. Încurajăm cât mai multe organizații să acceseze fondurile”, a declarat Anna Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

Programul #INSTAREDEBINE se adresează tuturor asociațiilor, fundațiilor și federațiilor care dezvoltă proiecte în domeniile cultură, sport și viață sănătoasă, valoarea maximă a finanțării acordate pentru un proiect fiind de 235.000 lei (aproximativ 50.000 euro). O atenție specială în finanțare este acordată proiectelor pentru zonele rurale: 25% din totalul proiectelor sprijinite se vor adresa comunităților și beneficiarilor din mediul rural.

Primele două apeluri de proiecte au fost întâmpinate cu un interes deosebit de organizațiile neguvernamentale din întreagă țară, atât din mediul urban, cât și din mediul rural. Numai cel de-al doilea apel de proiecte, care a avut loc în luna iunie, a înregistrat 320 de proiecte depuse în doar câteva ore, pentru toate cele trei domenii finanțate în cadrul programului: cultură, sport și viață sănătoasă.

Share this post

No comments

Add yours