Implică-te! Participă la un spectacol caritabil și dăruiește zâmbete unor copii nevoiași

În România, există numeroase persoane ce au o situație materială precară, motiv pentru care în preajma Sărbătorilor de Iarnă ele simt mai acut lipsurile. Prin urmare, dacă vrei să le dăruiești zâmbete copiilor sau familiilor nevoiașe, participă la un eveniment caritabil.

lumanari-de-craciun-2013

”Teatrul în Culise”, împreună cu Teen Media Academy și Interact-Goethe Curtea Veche lansează cel de-al doilea eveniment caritabil al lunii decembrie și anume spectacolul ‘AUDIȚIA’ care se va juca luni, 15 decembrie, de la ora 20:00, în Piața Națiunile Unite nr. 3-5 (Imago Pub cu Scenă).

Vino la acest event și nu doar că vei avea posibilitatea de a te bucura de o piesă pe cinste, însă vei putea ajuta mai mulți copii nevoiași.

În urma acestei acțiuni, elevii din liceul german Goethe vor strânge bani pentru achiziționarea de cărți și jucării care să-i bucure în perioada sărbătorilor pe copiii internați pentru o perioadă mai lungă de timp la Spitalul Fundeni, secția pediatrie.

Participă la acest event și bucură-te de o piesă pe cinste, ce abordează o temă actuală și anume, munca în străinătate și nu uita că un gest mic poate însemna o bucurie mare pentru un copil.

Sursa: Agerpres

Share this post

No comments

Add yours