Au reciclat cu spor și au fost premiați! ECOTIC și-a ales câștigătorii campaniei

Timp de aproape o lună de zile, în perioada 4 noiembrie – 25 noiembrie, Asociația ECOTIC și ECOTIC BAT au derulat campania naţională “Reciclează cu ECOTIC!”, iar acum acestea și-au ales câștigătorii.

image-2014-11-12-18536490-63-lansare-caravana-ecotic

Dedicată organizaţiilor publice şi companiilor private pentru debarasarea gratuită a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice şi a deşeurilor de baterii şi acumulatori portabili, campania ECOTIC s-a adresat s-a adresat firmelor fără scop patrimonial care au dorit să predea deşeuri de echipamente electrice şi electronice şi deşeuri de baterii şi acumulatori portabili.

Astfel, în cadrul acestei acțiuni, nu mai puțin de 213 firme au predat 612 tone de deșeuri de echipamente electrice și electronice și 52 de companii au predat 2 tone de deșeuri de baterii și acumulatori portabili.

Asociaţia ECOTIC si ECOTIC BAT au acordat în cadrul acestei campanii următoarele premii:

• Marele premiu pentru DEEE este un voucher pentru achiziţii de plante ornamentale în valoare de 500 EURO (fără TVA), se acordă companiei Frigoglass Romania pentru predarea cantității celei mai mari de DEEE – 294,5 kg.

• Marele premiu pentru DBA este un voucher pentru achiziţii de plante ornamentale în valoare de 250 EURO (fără TVA), se acordă companiei FLEXTRONICS ROMANIA pentru predarea cantității celei mai mari de DBA– 388 kg.

De asemenea, în cadrul tombolei au mai fost premiați cu câte o tabletă, următorii: Categoria DEEE (Servus Information and Communication Technologies, Konika Minolta Business Solutions, MBL Computers) și categoria DBA (Hitachi Power Tools, Total Technologies , Vitacom Electronic).

Sursa: Mediafax

Share this post

No comments

Add yours