Fundația Inimă de Copil are nevoie de ajutorul tău! Anunțul făcut public în urmă cu puțin timp: ”De săptămâni bune muncim…”

Fundația Inimă de Copil, care se ocupă de mai mulți prichindei ce provin din familii aflate în dificultate, are nevoie de ajutor, conform unui anunț făcut public pe contul personal de socializare.Astfel, reprezentanții fundației au cerut sprijin pe contul personal de socializare, pentru a găsi voluntari care să-i ajute la mutarea într-un nou centru.

”Ne mutăm și avem nevoie de voi!
Dragii noștri, Centrul de Zi #FundațiaInimăDeCopil se va muta, zilele aceastea, în casă nouă, într-o locație nouă. De săptămâni bune muncim de dimineață până seara pentru ca 25 de copii care provin din familii aflate în dificultate să aibă în continuare sprijin la teme, o masă caldă pe zi și poate cel mai important, un loc în care să se simtă iubiți și apreciați.
❗Nu plecăm departe, vom fi la o aruncătură de băț de vechiul sediu și aproape de zonele din care vin copiii noștri. Acum împachetăm, meticulos și organizat, sortăm și punem etichete. ➡️Firmă de mutare nu avem, dar vă avem pe voi: voluntarii, colaboratori, prieteni! Joi, 31.05, e ziua în care vom căra din mobilier și avem nevoie de ajutorul vostru. Doritorii sunt rugați să ne contacteze, prin mesaj privat, pe fb sau la adresa comunicare@inimadecopil.ro
Vă mulțumim anticipat!”, este mesajul făcut public pe contul de socializare.

Fundația Inima de Copil a fost înființată în Decembrie 1996 de un grup de voluntari români din orașul Galați. Doreau să ajute un grup de copiii HIV+ abandonați într-un spital și câțiva copii ai străzii.

Cu foarte puține resurse “voluntarii” au început să schimbe în mod semnificativ viețile acelor copii neglijați și uitați. În acel moment viață a 4 dintre ei s-a schimbat și au început să locuiască împreună cu fondatorii. FundațiaInimă de Copil începe atunci când copiii fără sprijin caută speranță și ajutor. Programele și activitățile desfășurate s-au dezvoltat de-a lungul anilor, iar întreagă activitate este concentrată pe interesul și nevoile acestora.

Share this post

No comments

Add yours