Acțiune deosebită! 100 de angajați ai P&G vor munci pe santierul Habitat for Humanity

Săptămâna națională a voluntariatului va fi sărbătorită în stil mare de către compania Procter & Gamble, căci în perioada 11-15 mai nu mai puțin de 100 de angajați vor munci pe şantierul Habitat for Humanity România din Ploieşti. Astfel, aceștia vor pregăti fundaţia pe care va fi ridicat un qvadruplex, care va deveni acasă pentru patru familii din comunitate.

foto-pg

P&G susţine misiunea Habitat for Humanity în România din anul 2013, prin importante donaţii financiare, produse de igienă şi voluntari. La nivel internaţional, colaborarea P&G cu Habitat for Humanity a început încă din 2004 şi peste 2,000 de voluntari ai companiei au lucrat pe şantierele din întreagă lume, în parteneriat cu Habitat for Humanity pentru eradicarea locuirii sărăcăcioase sprijinind astfel peste 12,000 de familii din 18 ţări.

P&G este una dintre companiile care se implică cu devotament şi generozitate în comunităţile vulnerabile şi care lucrează împreună cu angajaţii din întreagă lume să schimbe vieţile celor mai puţin norocoşi. Suntem recunoscători şi mulţumim pentru sprijinul oferit de-a lungul timpului şi sperăm să continuăm acest parteneriat mulţi ani de acum înainte”, a declarat Mario DeMezzo, director naţional Habitat for Humanity România.

“Mărcile P& G, că de exemplu, Ariel, Fairy, Tide, Bonux, Pampers, Head&Shoulders, Gillette şi multe altele au fost întotdeauna un ajutor real, care au contribuit la îmbunătăţirea vieţii consumatorilor. Suntem mândri de impactul pozitiv pe care mărcile şi angajaţii P&G îl aduc în vieţile familiilor din întreagă lume”, a declarat Cornelia Sofronie, Communications Manager P&G.

Habitat for Humantiy România va construi, între 2015 şi 2016, două qvadruplexuri pentru opt familii din Ploieşti. În anul 2015 va fi ridicat primul qvadruplex.

Share this post

No comments

Add yours