Euroins România a strâns peste 100.000 de lei pentru lupta împotriva Covid-19

În urmă cu o săptămână, Euroins România Asigurare Reasigurare SA s-a alăturat inițiativei Asociației pentru Relații Comunitare de a lupta împotriva Covid-19 din România, anunțând că pentru fiecare poliță RCA vândută, compania donează 1 Leu.

Coronavirus virus outbreak and coronaviruses influenza background as dangerous flu strain cases as a pandemic medical health risk concept with disease cells as a 3D render (Coronavirus virus outbreak and coronaviruses influenza background as dangerous

După doar o săptămână de la începerea campaniei, suntem bucuroși să anunțăm că am colectat pentru donația noastră peste 100.000 de lei, deoarece numărul de polițe RCA vândute este de 106.406.

Suma colectată de-a lungul unei luni va fi utilizată de Asociația pentru relații comunitare doar pentru consolidarea capacității sistemului medical românesc de prevenire și tratament a pacienților cu Covid-19.

Fiecare client al companiei Euroins România are acum oportunitatea de a se alătura eforturilor noastre, atât prin protejarea și asigurarea împotriva posibilelor accidente de mașină.

„Cu toții trecem printr-o perioadă complicată și fără precedent, în care solidaritatea este cheia. Profit de ocazie pentru a le mulțumi tuturor clienților și brokerilor noștri, care, din nou, aleg să fie alături de noi și, prin urmare, să se alăture inițiativei noastre. Donația Euroins este menită să consolideze puțin mai mult sistemul de sănătate în această luptă împotriva Covid-19 la care participăm cu toții ”, spune Mihnea Tobescu, CEO al Euroins România.

Share this post

No comments

Add yours