Burse de merit oferite de TenarisSilcotub pentru liceenii cu rezultate excepţionale

Liceenii din Călăraşi cu rezultate de excepţie la şcoală pot beneficia şi în acest an de o Bursă de Merit din partea companiei TenarisSilcotub. Prin această iniţiativă, compania susţine excelenţa în educaţie, un domeniu în care investeşte constant pentru a susţine dezvoltarea pe termen lung a comunităţii locale.


Fiecare bursă oferită de TenarisSilcotub este în valoare de 1.800 de lei, iar compania va acorda în total 250 de burse în cele trei oraşe din România în care are activităţi de producţie: Zalău, Călăraşi şi Câmpina. Pot beneficia de această formă de sprijin elevii cu nota 10 la purtare pe întreg anul şcolar 2018-2019, care au obţinut şi o medie generală de cel puţin 9,90 (profilul matematică-informatică) sau 9,97 (toate celelalte profiluri). Elevii vor fi selectaţi în ordinea descrescătoare a mediilor, până la epuizarea celor 250 de locuri disponibile.

„Excelenţa este una dintre valorile de bază ale TenarisSilcotub. Bursele de Merit se acordă pentru recunoaşte excelenţa elevilor de liceu din comunităţile în care compania îşi desfăşoară activitatea. Pentru beneficiari, bursa de merit reprezintă mai mult decât un sprijin financiar: îi ajută să se auto depăşească şi îi motivează să înveţe pentru a obţine performanţe”, spune Codruţa Hodrea, manager Relaţii cu comunitatea TenarisSilcotub.

Din acest an, înscrierile pentru programul Burse de Merit se fac exclusiv online, prin intermediul site ului www.bursedemerit.ro.

Elevii care solicită o bursă trebuie să încarce pe site o cerere, însoţită de copia certificatului de naştere şi a foii matricole care atestă rezultatele şcolare, precum şi de o copie după documentul de identitate al unui părinte şi dovada existenţei unui cont bancar în care să fie virată bursa. Înscrierile sunt deschise până la 1 decembrie 2019. Bursele vor fi virate în cursul lunii decembrie, iar ulterior beneficiarii vor fi invitaţi la un eveniment dedicat de premiere.

TenarisSilcotub a investit în programul Burse de Merit peste 1 milion de dolari în cei 10 ani de existenţă a programului, răsplătind rezultatele excelente obţinute la şcoală de peste 2.500 de tineri din România.

Share this post

No comments

Add yours