Tabără de yoga și dezvoltare personală pentru copiii defavorizați, organizată de un ONG din Iași

Centrul Kokoro Armonie, o organizație nonguvernamentala (ONG) din Iași cu activitate în domeniile yoga și dezvoltare personală, organizează în perioada 24 – 26 octombrie o tabăra pentru copii cu tema “Comunicarea emoțiilor”. Organizația strânge fonduri pentru a susține participarea în tabără a 10 copii din medii familiale defavorizate. Copiii vor învăța despre recunoașterea și comunicarea non-violentă a emoțiilor.

Activitățile din cadrul taberei pentru copii vor fi susținute de Maestrul Tara, profesor cu peste 30 de ani de experiență, doctor în Biologie, specializarea Genetică, Maestru de yoga, terapeut și consilier de dezvoltare personală.

Aceasta este cea de-a treia ediție a taberei pentru copii organizată de Centrul Kokoro Armonie. Prima tabăra cu titlul “Să ne împrietenim cu energía” a avut loc în luna iulie a anului trecut, iar cea de-a doua, în luna iulie a acestui an, având de asemenea tema “Comunicarea emoțiilor”.

„În prima tabăra din acest an au participat 5 copii. Ne dorim foarte mult să creștem și să ajungem să ajutăm cât mai mulți copii. Educația tradițională și stilul de viață modern, foarte alert, au efecte negative asupra copiilor care ajung să își reprime emoțiile și de multe ori se refugiază în activități nesănătoase, ca de exemplu jocurile pe calculator. Dorim să oferim acestor copii susținere, să le oferim un start mai bun în viață”, ne-a spus Francisca Mathe-Kiss, președintele asociației și membru voluntar.

Pentru susținerea acestui proiect, Centrul Kokoro Armonie desfășoară diverse campanii de strângere de fonduri, cum ar fi “Dăruiește-ți ziua de naștere” – campanie desfășurată pe platforma GalantOM, formularul 230 și prin donații individuale. Costul total pentru desfășurarea activităților pentru toți cei 10 copii este de 15.000 de lei. Donațiile se fac în contul Asociației Kokoro RO24 BACX 0000 0019 5166 deschis la Unicredit Bank.

Despre Centrul Kokoro Armonie

Centrul Kokoro Armonie, cu sediul pe strada Otilia Cazimir nr. 13-15, a luat ființă în anul 2019 și găzduiește cursuri de yoga pentru copii și adulți, tabere de dezvoltare personală, precum și activități educative pentru copii. ONG-ul nu are angajați, toate activitățile necesare funcționarii sunt susținute de 8 membrii voluntari.

Misiunea Centrului Kokoro Armonie este de a face o schimbare în societate prin conștientizarea față de pericolele stilului de viață nesănătos care cauzează probleme psiho-emoționale, burnout, relații eșuate, probleme în familie cât și boli fizice ca diabetul, obezitatea, boli cardio-vasculare, etc. și să promoveze prin educație un stil de viață sănătos, conștient și cu repere morale, care să asigure sănătatea pe plan mental, emoțional și fizic.

Tags copiiyoga

Share this post

No comments

Add yours