MOL Romania, suporter al Patrulei de Reciclare! Unde poți colecta deșeurile electrice

Stațiile de servicii la care deponenții pot aduce aceste deșeuri pot fi găsite pe harta interactivă de pe patruladereciclare.ro/recicleaza. Astfel, în stațiile MOL pot fi aduse baterii și acumulatori portabili, becuri economice, deșeuri electrice de mici dimensiuni, iar mult, angajații MOL vor fi și ei implicați în program.

”Prin participarea la acest program, vom colecta şi recicla baterii, atât în birourile şi sediile MOL România, cât şi în staţiile noastre. Angajații vor avea cutii mici în care vor colecta bateriile iar, atunci când vor avea nevoie să se debaraseze de aparatele electrice inutile de acasă, vor apela la TelVerde 0800 444 800. Ne bucurăm că ne putem alătura şi noi Patrulei de Reciclare și că deșeurile predate de noi se vor adăuga la rezultatele voluntarilor din școlile din toată țara. Intenționăm să dăm, astfel, un exemplu de responsabilitate și solidaritate care susţine un mesaj ecologic important și contribuie la un viitor mai bun, într-un mediu mai curat”, declară reprezentanții MOL România.

Prin acest gest amplu de responsabilitate corporativă față de mediu, MOL devine unul dintre Suporterii de top ai Patrulei de Reciclare și contribuie la efortul substanțial de a crește cota României la colectarea deșeurilor electrice și de a ne apropia de angajamentele pe care le avem de îndeplinit ca membri ai Uniunii Europene.

”Ediția 2018-2019 este „Ediția Suporterilor”. MOL aduce un nou impuls acestei comunități formate din companii și instituții din sectorului public și privat și de milioane de oameni care au înțeles că nu mai putem aștepta nicio zi fără să facem tot ce ne stă în putere pentru a reduce poluarea, iar grija față de reciclarea deșeurilor electrice este o prioritate în acest context”, spune Ada Lungu, Editor PR al programului.

Parteneriatul cu MOL Romania ajută Patrula să se apropie de un nou record – 5.000.000 kg de deșeuri electrice trimise la reciclare de la începutul programului, în 2011 dar și de obiectivul ediției – să contribuie la colectarea a cel puțin 100g DEEE /locuitor. Este obiectivul pe care Patrula de Reciclare și l-a stabilit la această ediție, care a coincis cu Centenarul – 100g DEEE la 100 de ani.

Share this post

No comments

Add yours