Înscrierile în Patrula de Reciclare, până pe 28 februarie! Iată cine piate participa

Au mai rămas doar trei zile. Până pe 28 februarie, cadrele didactice își mai pot înscrie unitățile de învățământ la Ediția Suporterilor 2018-2019 a programului național de educație de mediu Patrula de Reciclare.

Înscrierea ca Școală-Suporter în Patrula de Reciclare este foarte simplă – unitatea de învățământ trebuie doar să susțină echipa locală predând la reciclare minimum 30 kg de deșeuri electrice (orice aparate electrice sau electronice de casat din gestiune sau aduse de elevi). Solicitarea de preluare a deșeurilor se poate face la scoalasuporter@rorec.org sau la numărul de telefon 0745 143 082, precizează un comunicat remis de Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec.

În primele patru luni ale Ediției Suporterilor 2018-2019, voluntarii au ajutat la colectarea a peste un milion de kilograme de deșeuri electrice și vor să stabilească un nou record – să contribuie la colectarea a 100g de DEEE per locuitor al României, până la 31 august 2019. Asta înseamnă ca fiecare cetățean al României să colecteze măcar cinci baterii și să se asigure că ajung la reciclare, cu ajutorul Patrulei, în loc să le arunce la gunoi!

Share this post

No comments

Add yours