Fii Moș Crăciun pentru copiii din mediile sociale defavorizate! Plaza România te invită să dăruiești cadouri copiilor susținuți de Asociația Mia’s Children

Pentru al doilea an consecutiv, Plaza România te invită să devii Moș Crăciun pentru unul dintre copiii din mediile sociale defavorizate, susținuți de Asociația Mia’s Children și să îi ajuți să se bucure de frumusețea sărbătorilor de iarnă. Între 6 – 22 decembrie, zeci de ghetuțe ale copiilor din programele educaționale Mia’s Children, amplasate în zona Rotonda de la parterul Plaza România, așteaptă să fie umplute cu cadouri de cei care doresc să facă o faptă bună.

Fiecare dintre perechile de ghetuțe este însoțită de numele copilului către care vor ajunge cadourile și vârsta acestuia. Cei interesați pot umple ghetuțele cu jucării, haine, rechizite, cărți și dulciuri.

Este cel de-al doilea an în care Plaza România sprijină inițiativa Mia’s Children de sărbători. În 2018, cadourile strânse de Moș Nicolae au ajuns la peste 40 de copii proveniți din familii nevoiașe, din București și zonele limitrofe.

Mia’s Children este o organizaţie non-profit licențiată și acreditată în România, la baza căreia stă un vis: acela de a salva copiii și tinerii din Bucureşti și din zonele limitrofe care au resurse limitate, sunt neglijați, abandonați sau abuzați. La Mia’s Children, copiii au parte de educație, consiliere, cursuri de artă, canto, creație literară, teatru, sport și multe alte activități.

Share this post

No comments

Add yours