Selgros și Transgourmet au adus Crăciunul mai devreme pentru 600 de copii

Pentru 600 de copii, Crăciunul a venit mai devreme. Angajații Selgros Cash&Carry România și Transgourmet au donat pentru persoanele defavorizate. Două tiruri încărcate cu 1.200 e cutii cu haine, lenjerii de pat și jucării au ajuns la centrele de asistență a persoanelor defavorizate din Brașov.

 646x404-1

Donația s-a făcut prin Direcţia Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov. Ajutoarele au fost colectate de Transgourmet și Selgros Germania.

“Suntem membri activi ai comunităților din care facem parte și contribuim în fiecare an pentru ajutorarea celor mai puțin norocoși. Împreună putem face mai mult bine și ne bucurăm să avem în acest an sprijinul colegilor noștri de la Transgourmet și Selgros Germania”, declară Daniela Sima, Marketing Manager Selgros Cash & Carry România, potrivit unui comunicat de presă.

Ajutoarele au ajuns încă din octombrie la 27 de centre din Brașov. Aici, 600 de copii se bucură de darurile primite. Hainele și jucăriile au fost sortate pe sexe la CRS Brădet cu ajutorul șefilor sau administratorilor de centre.

Selgros Cash&Carry a intrat pe piața din România
de 13 ani, timp în care a ajuns să dețină nu mai puțin de 19 magazine în toată țara. Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ en-gros din Europa. În 2013, Grupul înregistra 22.300 de angajaţi în Europa şi venituri de circa 6,8 miliarde Euro.

Share this post

No comments

Add yours