S-a dat startul înscrierilor pentru finanțare de un milion de euro oferită de Kaufland România! Ce organizații nonguvernamentale pot beneficia de acești bani

Organizațiile nonguvernamentale din România pot primi granturi nerambursabile în valoare totală de un milion de euro, pe tot parcursul anului, graței Kaufland România, care a dat startul înscrierilor pentru programul de finanțare.

Așadar, pe platforma online www.instaredebine.ro, ONG-urile pot depune proiecte sustenabile pentru România, în cadrul primei sesiuni de aplicații, care se va desfășura până pe 5 mai, la ora 17.00.

Kaufland România oferă nu mai puțin de un milion de euro pentru acest program de sprijin al ONG-urilor, suma maximă a finanțării acordate pentru un proiect individual fiind de aproximativ 50.000 euro (235.000 lei). Deși programul se adresează tuturor asociațiilor, fundațiilor și federațiilor care dezvoltă proiecte în domeniile cultură, sport și viață sănătoasă, în selecția propunerilor vor intra și proiecte   dedicate zonelor rurale, întrucât 25% din totalul proiectelor sprijinite de Kaufland România se vor adresa comunităților și beneficiarilor din mediul rural.

”Abia așteptăm să vedem proiecte frumoase și inovatoare din partea ONG-urilor pentru sport, sănătate sau cultură. Acest program este încă o dovadă a faptului că angajamentul și implicarea noastră în comunitate este strategică și pe termen lung. Ne vedem pe Instaredebine.ro”, a declarat Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

Înscrierile se fac online, în cadrul a trei sesiuni pe parcursul anului 2018, iar următoarele două vor avea loc în lunile iunie și august 2018. Acest program este inițiat de Kaufland România și implementat cu sprijinul FDSC (Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile).

Share this post

No comments

Add yours