Promenada Mall si World Vision România lansează campania „Înnoiește-te și dăruiește de Moș Nicolae”

În fiecare iarnă, mii de copii de la sate trebuie să meargă la școală cu încălțăminte veche sau inadecvată, în timp ce unii dintre ei ajung chiar să abandoneze școala din acest motiv decisiv.

Pentru aceștia, Promenada Mall și World Vision România lansează în perioada 22 noiembrie – 5 decembrie o campanie dedicată cu mesajul „Înnoiește-te și dăruiește de Moș Nicolae”. Astfel, pentru fiecare bon de cumpărături, care include și o pereche de încălțăminte, scanat în aplicația SPOT de către clienții Promenada Mall, centrul comercial va dona o pereche nouă de ghetuțe unui copil aflat în nevoie.

Ghetuțele donate de Promenada Mall vor fi distribuite către copiii susținuți de World Vision România, din 18 sate ale județelor Vaslui, Ialomița și Vâlcea.

Persoane publice precum dr. Oana Cuzino, Laura Cosoi, Alina Greavu (Aluziva) și Sore s-au alăturat campaniei. Din solidaritate față copiii care nu au încălțăminte, acestea au donat și au ilustrat pentru comunitățile lor online care sunt repercusiunile absenței unei piese banale, precum o pereche de ghete de iarnă.

„Pentru mii de copii de la sate, venirea sezonului rece nu este un moment al celebrării, în care își pregătesc ghetuțele pentru a aștepta cadourile lui Moș Nicolae, ci o perioadă în care, de cele mai multe ori, trebuie să abandoneze școala din lipsa unei perechi de ghete adecvate. Alături de vizitatorii Promenada Mall care achiziționează o pereche de încălțăminte și scanează bonul în aplicația SPOT, donăm către copiii din medii defavorizate ghetuțe noi care să îi ajute să se bucure de venirea sărbătorilor și, mai mult de atât, să meargă la școală fără să le fie frig. Susținem cu bucurie aceste inițiative care ne ajută să devenim responsabili, împreună pentru copiii din comunitățile defavorizate”, declară echipa Promenada Mall.

Vizitatorii centrului comercial care nu s-au înrolat încă în programul de loialitate SPOT, pot descărca aplicația gratuit atât din Google Play, cât și din App Store. După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Pe lângă bucuria adusă unui copil, prin scanarea bonului de încălțăminte, fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Toate proiectele de responsabilitate socială ale grupului NEPI Rockcastle din cele 9 țări, inclusiv România, sunt comunicate sub umbrela #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună), platforma de responsabilitate socială a grupului. „Responsabili, Împreună” reprezintă angajamentul NEPI Rockcastle prin intermediul centrelor comerciale din portofoliu pentru dezvoltarea și susținerea comunităților și va reunește toate inițiativele acestora, dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educația, comunitatea și protecția mediului.

Share this post

No comments

Add yours