Proiectele initiate de Ivan Patzaichin, susținute de OMNIASIG VIG

A făcut performanță în sport, iar acum Ivan Patzaichin face performanță în ceea ce privește proiectele de responsabilite socială, care timp de șase luni vor fi finanțate de OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Ivan-Patzaichin

”Asigurare cu valoare” este o campanie inedită, prin care toate polițele sale de asigurare încheiate în următoarele șase luni vor fi o modalitate de finanțare a unuia dintre cele mai admirate proiecte de antreprenoriat social din România.

Mai exact, pentru fiecare poliță încheiată în perioada 5 februarie – 5 august 2015, OMNIASIG VIG va aloca fonduri ce vor susține proiectele inițiate de Ivan Patzaichin și Asociația ”Ivan Patzaichin – Mila 23” pentru dezvoltarea sustenabilă a comunităţilor din Delta Dunării.

Inițiat la începutul acestui an, acest parteneriat își propune ca prin campania “Asigurare cu Valoare” să fie încurajate valorile campionilor români și a proiectelor cu impact semnificativ asupra viitorului.

OMNIASIG VIG este o companie atentă la semnalele și așteptările comunitatii, care a încurajat întotdeauna performanța, valorile autentice și responsabilitatea. Și de data aceasta, prin campania «Asigurare cu Valoare» și parteneriatul cu asociația condusă de marele campion Ivan Patzaichin, vrem să ne implicăm activ în comunitate și să ne aducem aportul la o dezvoltare sustenabilă a societății. Este un proiect care va confirma încă o dată că asigurările au valoare nu doar pentru cei care le cumpără, ci și pentru întreaga societate”, a declarat Mihai Tecău, Președinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Asociaţia “Ivan Patzaichin – Mila 23” are scopul de a realiza și promova proiecte de dezvoltare durabilă de interes local și regional. Asociația s-a constituit la inițiativa lui Ivan Patzaichin și își propune să devină un exponent de succes al conceptului de antreprenoriat social. Proiectele pe care le dezvoltă Asociația ”Ivan Patzaichin – Mila 23” vor păstra frumusețea și unicitatea Deltei Dunării, promovând-o în același timp ca pe o destinație de turism ecologic unică în Europa.

Sursa: Mediafax

Share this post

No comments

Add yours