Nestlé susține Organizația SOS Satele Copiilor Romania

S-a implicat în numeroase proiecte de responsabilitate socială, iar acum, cu ocazia Zilei Internaţionale a Familiei, care este sărbătorită pe 15 mai, Nestlé donează 2% din valoarea cumpărăturilor făcute de clienţi în magazinele Cora în luna mai către o mare familie: Organizaţia SOS Satele Copiilor România.

mama-cover-800

Nestlé preţuieşte şi celebrează familia. Prin această iniţiativă ne dorim să venim în sprijinul copiilor de la SOS Satele Copiilor România, contribuind la dezvoltarea armonioasă a acestora. De asemenea, pentru că am vrut să ne implicăm şi mai mult de atât, o echipa formată din angajaţii Nestle România s-a oferit voluntar să construiască un loc de joacă special pentru ei, care să le aducă multe momente de bucurie”, a declarat Ana-Maria Doxan, Communications Director la Nestle România.

Având misiunea de a integra copiii într-o familie SOS sau de a oferi sprijin familiei biologice, Organizația SOS Satele Românilor își propune să vină în sprijinul celor care au nevoie.

Ziua Internaţională a Familiei este sărbătorită, pe 15 mai, în întreagă lume, pentru a sublinia importantă familiei şi rolul ei în dezvoltarea societăţii. Această zi a fost instituită de Adunarea Generală a ONU încă din 1993. Ziua Internaţională a Familiei este o oportunitate de a celebra alături de cei dragi cele mai frumoase momente petrecute împreună.

Share this post

No comments

Add yours