IMAGE PR și Iuliana Tudor au lansat campania naționala EȘTI ROMÂN!

Compania Image PR și moderatoarea TV Iuliana Tudor au lansat campania națională de susținere și de promovare a valorilor tradiționale românești, ”Ești român”.

Iuliana-Tudor

Realizată cu susținerea Televiziunii Române şi derulată în parteneriat cu creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, campania îşi propune să le reamintească tuturor românilor despre importantă pe care o au conservarea şi promovarea tradiţiilor româneşti – unele dintre elementele definitorii ale moştenirii culturale naţionale.

”Campania pe care am gândit-o împreună cu Iuliana vorbeşte despre lucrurile care trebuie să conteze chiar şi într-o perioada în care tehnologia ne schimbă perspectiva în fiecare minut şi în care cu toţii suntem de acord cu faptul că inovaţia este obligatorie pentru evoluţie. Poate că toţi ştim că tradiţiile sunt importante, dar nu toţi le mai vedem rostul de fiecare dată. Asta ne propunem să facem cu acesta campanie. Să vorbim despre sensul tradiţiilor. Şi despre cum pot fi ele adaptate şi adoptate în spaţiul contemporan”, a declarat Iulia Tănase, Managing Partner IMAGE PR.

Campania „EŞTI ROMÂN!” se desfăşoară pe tot parcursul anului 2015 şi este structurată pe mai multe etape care vor aduce în prim plan elemente din patrimoniul cultural românesc.

Share this post

No comments

Add yours