Fashion Days a colectat din donații 18.089 kg de articole de îmbrăcăminte

Fashion Days a colectat 18.089 kg de articole de îmbrăcăminte donate în cadrul campaniei de donare de haine începută de Black Friday.

În cadrul campaniei, derulată împreună cu Banca de Haine, au fost amplasate nouă containere de donații în orașele București, Cluj, Brașov și Constanța, unde doritorii au lăsat haine și încălțăminte.

Cele mai multe donații au fost primite în București (12.450 kg), apoi în Brașov (1.193 kg), Cluj (2.041 kg), Constanța (1.579 kg) și Timișoara (826 kg).

Cei care nu au apucat încă să doneze, o mai pot face până pe 21 decembrie.

În București, containerele sunt amplasate în cinci zone din oraș, respectiv: AFI Cotroceni: Bulevardul General Vasile Milea 4, în fața sediului ING (este mai aproape de intersecția APACA decât Mall AFI); Cora Lujerului: Bulevardul Iuliu Maniu 19, la intrarea principală a magazinului, dinspre pasajul Lujerului; Cișmigiu: Bulevardul Regina Elisabeta 44, în stația STB Grădina Cișmigiu (colț cu strada Ioan Zalomit), vis-a-vis de Primăria Capitalei; Unirii/Cocor: Bulevardul Ion C Brătianu, înainte de intersecția Unirii, pe partea cu Magazinul Cocor, pe colțul cu Raiffeisen Bank; Park Lake: Bulevardul Camil Ressu 23E, în fața pieței Râmnicu Sărat.

În Timișoara, containerul se află în Piața Victoriei 3, lângă Fântâna cu Pești. În Cluj-Napoca – Stația OMV de pe Calea Turzii 237, lângă terasa stației. În Constanța, containerul se află la Stația OMV de pe Bulevardul Tomis, str. Suceava, lângă easybox Emag. În Brașov, acesta este amplasat pe Bulevardul Saturn 745, vis-à-vis de Raiffeisen Bank (peste parcare).

Locuitorii din alte orașe pot să trimită hainele pe care vor să le doneze direct către asociația Banca de Haine, prin curier (București, Strada Luterana 16). Hainele ce urmează a fi donate trebuie să fie într-o stare bună și să fie igienizate, pentru a putea fi purtate.

Fashion Days asigură procesul de colectare, igienizare și transport către Asociația Banca de Haine, urmând să fie livrate apoi către comunități care au mare nevoie de ele.

Angajamentul este unul pe termen lung, retailerul urmând să dezvolte rețeaua și noi parteneriate în perioada imediat următoare, dar și pe parcursul anului 2021. Astfel, oficialii Fashion Days intenționează ca din 2021 să pună la dispoziția consumatorilor dornici să facă donații și propria rețea de lockere Easybox, precum și rețeaua de curieri.

Share this post

No comments

Add yours