Ecotic, o nouă rundă de curățenie! Organizează ”Zilele Reciclării” în Sectorul 2

Caravana Ecotic a ajuns și în București, în Sectorul 2. Astfel, în perioada 19 – 22 decembrie, Ecotic, împreună cu Dedeman, Agenţia pentru Protecţia Mediului Bucureşti şi Supercom vor desfășura o nouă campanie de conştientizare şi colectare, denumită “Zilele Reciclării în oraşul Bucureşti – sector 2!”.

CaravanaECOTIC

Astfel, prin intermediul acestei campanii, care face parte dintre cele 30 de proiecte locale desfășurate la nivel național, ECOTIC îşi propune să contribuie la reducerea riscului schimbărilor climatice prin creşterea nivelului de conştientizare cu privire la reciclarea Deşeurilor de Echipamente Electrice şi Electronice (DEEE).

De aceea, în cele patru zile de campanie, locuitorii sectorului 2 al Capitalei vor putea vizităaCaravana ECOTIC, o expoziţie mobilă pe 4 roţi, a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice. Aceasta va fi amplasată în spatele magazinului Obor şi va fi deschisă în intervalul orar 10 00 – 18 00.

De asemenea, va fi organizată o tombola, iar cetăţenii vor primi pentru fiecare deşeu de echipament electric şi electronic complet, predat la caravana, un voucher de participare la această. Tombolă va avea că premii 3 tablete Utok oferite de către Dedeman.

Parte din proiectul „Caravana ECOTIC” este şi programul dedicat şcolilor, „Zilele ECO în Şcoală ta!”. În cadrul acestui program au fost vizitate peste 20 de şcoli din Bucureşti, Slatina, Alexandria şi Giurgiu, urmând că până în iunie 2016 să se atingă un număr de peste 150 de şcoli la nivel naţional.

Sursa: ecotic.ro

Share this post

No comments

Add yours