Coca-Cola și RED răspândesc vocea unei generații fără SIDA. Tu ce faci?

Astăzi, 650 de copii s-au născut infectați cu virusul HIV. Ieri, alți 650. Tratamentul de prevenire a transmiterii SIDA de la mamă la copil are un cost redus, însă, cel mai probabil, și mâine alți 650 de copii se vor naște infectați cu SIDA. Pandemia de SIDA poate fi oprită. A fost dovedit în 2013, când numărul celor tratați a fost mai mare decât numărul persoanelor deja infectate cu virusul HIV. Vocea unei generații fără SIDA începe să se facă auzită. Tinerii au puterea de a stopa epidemia virusului HIV.

Earns Coca Cola

Campania „Răspândește vocea unei generații fără SIDA”, lansată de The Coca-Cola Company și RED, transmite un mesaj de speranță și unitate pentru toți tinerii. Este o inițiativă globală care încurajează lupta împotriva transmiterii virusului HIV de la mamă la copil. Campania se desfășoară în următoarea lună, inclusiv de Ziua Internaţională pentru Combatere a SIDA (1 Decembrie 2014), în 40 de țări.

Artiști de top precum Bono, Queen, Avicii sau OneRepublic lansează, în fiecare săptămână, câte o nouă piesă, care poate fi descărcată de pe iTunes (www.iTunes.com/REDSound). Încasările ajung direct la Fondul Global de Combatere a HIV/SIDA. Piesa de debut a campaniei este melodia Queen “Let Me in Your Heart Again”, un cântec nelansat până acum, mixat de William Orbit exclusiv pentru campanie. Melodia este interpretată de Freddie Mercury, care a murit în anul 1991 ca urmare a unor complicaţii cauzate de maladia SIDA.

Puterea muzicii

“Unul dintre principalele obiective ale campaniei este de a folosi puterea muzicii pentru a-i face pe tineri să realizeze că este posibilă o generație fără SIDA”, a declarat Emmanuel Seuge, Vice Presedinte, Global Alliances & Ventures, The Coca-Cola Company.

“Lupta împotriva SIDA a cunoscut victorii importante de-a lungul timpului. Avem multe de sărbătorit, dar trebuie în același timp să reînnoim angajamentul luat, astfel încât acest virus să devină istorie. Fanii muzicii au fost întotdeauna o adevărată forță în lupta împotriva SIDA și sperăm că această campanie să depășească toate așteptările”, a declarat Bono, co-fondatorul (RED).

Strângere de fonduri cu premii

Coca Cola și (RED) au încheiat și un parteneriat cu OMAZE, o platfomă de top de strângere de fonduri. Utilizatorii care fac o donație pot câștiga experiențe unice: chitara Gretsch a artistului Bono, personalizată cu autograf, bilete la trei dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, urmând să se alăture DJ-ului chiar pe scenă, la concertul din Las Vegas de anul viitor, acces pe scena concertului Queen și Adam Lambert, de la Arena Q2 din Londra- câștigătorul va avea parte și de un tur VIP în studioul de înregistrări al trupei Queen, din Montreux, în Elveția, un fan al trupei va petrece o zi cu membrii OneRepublic și se va bucura de acces VIP la un concert al trupei.


“Răspândește vocea unei generații fără SIDA” este o nouă campanie a The Coca-Cola Company, după o luptă de opt ani pentru stoparea HIV/SIDA. 15 milioane de dolari au fost investiți în războiul cu pandemia SIDA, care în 2013 a dat primele semne că virusul HIV poate fi oprit. Lupta Coca-Cola continuă alături de (RED) prin fanii muzicii.

Share this post

No comments

Add yours