Coca-Cola răspândește magia Crăciunului, în trei pași

Coca-Cola răspândește spiritul Crăciunului într-o manieră unică. Fiecare sticlă de 0,5 litri de Coca-Cola poate fi un cadou. Și nu unul oarecare, ci plin de magie. 

foto: romanialapas.ro

foto: romanialapas.ro

Eticheta petului de Coca-Cola de 0,5 litri se transformă, în doar câteva secunde, într-o frumoasă fundă roșie de Crăciun. Coca-Cola ne-a obișnuit să deschidă, an de an, sezonul sărbătorilor în moduri inedite. În 2014, campania “De Crăciun, fă pe cineva fericit!” a întrecut orice așteptări. Coca Cola duce magie în vieţile noastre, printr-o inovație de ambalaj de excepție. Dezlipești eticheta, Tragi de banda argintie, Gata cadoul! Sunt trei pași simpli care adus veselie de sărbători.

“Fie că ne gândim la cei dragi nouă, fie că vrem să suprindem un necunoscut, un gest simplu poate însenina ziua celor din jur. Istoria Coca-Cola este strâns legată de spiritul Crăciunului și în fiecare an ne dorim să transmitem consumatorilor noștri magia acestei sărbători. Iarna aceasta, noua sticlă cu eticheta specială Coca-Cola este elementul central al surprizelor pe care le pregătim. Prin îndemnul ”Fă pe cineva fericit!” vrem să arătăm că este mai ușor ca niciodată să aducem bucurie și zâmbete pe buzele celorlalți”, declară Nicoleta Eftimiu, Marketing Manager Coca-Cola România şi Moldova.

Spiritul Crăciunului răspândit de Coca-Cola nu se oprește aici. Caravana de Crăciun Coca-Cola este pregătită să plece din București în alte patru mari orașe. Va fi un ajutor de nădejde pentru consumatorii Coca-Cola la împachetarea cadourilor. Se face gratuit, iar surprizele nu se opresc aici. Trebuie să vă bucurați de ele, așa că urmăriți caravana Coca Cola.

Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, ce le oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare carbogazoase şi necarbogazoase. La nivel global, compania Coca-Cola este furnizorul numărul 1 de băuturi carbogazoase, cafea ready-to-drink şi sucuri de fructe şi nectaruri. Având cea mai mare reţea de distribuţie de băuturi răcoritoare din lume, consumatorii din peste 200 de ţări se bucură de băuturile companiei, consumul depăşind 1,9 miliarde de porţii pe zi.

Share this post

No comments

Add yours