Campanie nationala: PinkLime colectează scaune de birouri stricate

În ultimii ani, numeroase persoane, dar și asociații au promovat intens produsele ecologice, dar și reciclarea obiectelor nefolositoare, pentru a crea, împreună, un mediu frumos, prielnic dezvoltării fiecăruia dintre noi. Iar acum, la scurt timp după intrarea pe piață, PinkLime reușește să se facă remarcată grație rezultatelor minunate pe care le-a obținut.

locuri-de-munca-vacante

La aproape un an de la lansare, PinkLime, o firmă specializată în restaurarea deșeurilor, se bucură de mare succes, după ce a scos două linii de producție, și anume mobilier ecologic de tip fotolii puf și linia de reciclare a scaunelor de birou stricate.

Reprezentanții firmei au reușit să crească afacerea astfel încât în perioada următoare, mai exact în luna ianuarie a anului viitor, vor deschide propria linie de producție, astfel că vor creea șapte locuri de muncă din care cinci vor fi pentru persoane dezavantajate.

Ba mai mult, în luna decembrie au inițiat campania națională de colectare a scaunelor de birou stricate. Mai exact, aceștia adună, gratuit, de la companii scaunele stricate care apoi vor fi reparate și repuse în vânzare.

Pentru că numeroase companii sunt nevoite să plătească în plus serviciile de salubritate pentru ridicarea scaunelor de birou stricate au ales să le doneze, iar PinkLime le restaurează și se pun în vânzare. Ba mai mult, în același timp, ajută la menținerea acestor locuri de muncă nou

Noi credem cu tărie în produsele noastre și suntem cu adevărat pasionați de ele. Produsele noastre au puterea de a educa pe toți cei implicați, de la colaboratori, sponsori, până la cumpărători asupra problemelor de mediu și sociale care există dar și care, asa cum arătăm noi, au și soluții. Putem crea locuri de muncă în România, și mai ales, le putem crea în producție, domeniu de care foarte mulți se feresc. Și bijuteria afacerii noastre este că aceste produse sunt ecologice, sănătoase pentru mediu și pentru om” a mărturisit Sava Stefan, cel care a creat acest business.

Sursa: Romaniapozitva.ro

Foto: evenimenteoradea.ro

Share this post

No comments

Add yours