Asociația Șansa Ta aduce împarte bucurie de Sărbători! Nouă mii de copii nevoiași vor primi cadouri

Asociația Șansa Ta, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Romaero și Kaufland România, dar și alte 60 de școli din București și din Ilfov, organizează campania națională de Crăciun – ”Zâmbetul din cutie”.

Astfel, cea de-a șaptea ediție a programului va aduce bucurie câtorva mii de copii din cele mai sărace 17 județe ale țării.

Până pe dată de 10 decembrie, elevii și preșcolarii din capitală și din împrejurimi vor aduna, în cadrul instituțiilor de învățământ de care aparțîn, daruri selectate și împachetate de ei. Acestea vor fi strânse într-un depozit al Romaero și încărcate apoi în camioane, pentru a ajunge la copiii orfani sau cu posibilități materiale reduse din cele mai îndepărtate colțuri ale țării. Asociația Șansa Ta a selectat în tot timpul anului copii și familii nevoiașe din țară, care se vor bucură acum de aceste cadouri trimise de elevi.

”În fiecare an, îi încurajăm pe copiii din București și Ilfov să pregătească mici surprize celor mai puțin norocoși, învățând astfel ce înseamnă generozitatea, solidaritatea și bucuria de a dărui. „Zâmbetul din cutie” este o sărbătoare a bunătății, în care copiii dau o importantă lecție adulților din ziua de azi, care adesea uită ce înseamnă dragostea pentru aproapele noastru”, spune Gabriel Ciobotaru, președintele Asociației Șansă Ta.

Campania umanitară „Zâmbetul din cutie” a fost pentru prima dată organizată în anul 2012, dovedindu-se un mare succes datorită numărului darurilor donate pentru copiii săraci. Asociația Șansă Ta a reușit de atunci, cu ajutorul copiilor din București și Ilfov, să strângă peste 17.000 de cutii de cadouri.

Punctul culminant al campaniei „Zâmbetul din cutie” este concertul caritabil de luni, 26 noiembrie 2018, găzduit de Muzeul Național al Țăranului Român. În sală vor fi prezenți copiii din mai multe centre de plasament din București și copiii din familii modeste din județele Ilfov, Dâmbovița, Ialomița și din capitală, care se vor bucura de o seară de neuitat. Pentru restul persoanelor care vor să participe la concert, biletul de intrare este un dar pentru un copil defavorizat.

Share this post

No comments

Add yours