Alături de comunitățile locale! Zeci de angajați ai hotelurilor Hilton, voluntari timp de o săptămână!

Cea de-a treia ediție anuală a Hilton Worldwide Global Week of Service a fost sărbătorită cu mare fast în toată țara, căci angajații hotelurilor Hilton din România s-au implicat activ în susținerea comunităților locale.

copii-poza

Astfel, timp de o săptămână, peste 100 de angajați ai hotelurilor din București, Cluj și Oradea au luat parte la diferite proiecte în folosul comunității printre care renovarea unor școli, susținerea copiilor cu probleme de sănătate, implicarea în proiecte educaționale, dar și donarea de sânge și participarea la cursuri de prim ajutor.

Potrivit lui Essam Abouda, vicepreședinte al Hilton Worldwide pentru Europa de Est, Rusia și Turcia, Global Week of Service reprezintă o adevărată oportunitate de a strânge laolaltă membrii echipelor Hilton din întreaga lume, celebrând împreună pasiunea pentru servicii de calitate: ”Noi nu putem fi puternici decât în măsură în care şi comunităţile pe care le servim sunt puternice şi vom continua să ne asumăm rolul pe care îl avem în comunităţile în care operăm, prin servicii de voluntariat derulate pe tot parcursul anului”

În cadrul acestui eveniment, angajații Hotelului Athenee Palace Hilton din Bucureşti, în parteneriat cu United Way, şi-au oferit sprijinul pentru renovarea terenurilor de sport şi a sălilor de clasă şi au donat cărţi bibliotecilor din două şcoli din Buftea.

De asemenea, unii dintre voluntari au vizitat Şcoală Specială pentru Surzi nr. 1 din Bucureşti unde au renovat şi reparat spaţiul în care copiii îşi desfăşoară activităţile educative şi unde locuiesc pe tot parcursul anului.

Ba mai mult, în parteneriat cu Asociaţia Societatea de Salvare Bucureşti, o echipă de angajaţi Athenee Palace Hilton a luat parte la cursuri de acordare a primului ajutor, în cadrul proiectului ”Există un erou în fiecare dintre voi”. În urma examenului pe care l-au dat, ei vor putea de acum să intervină în situaţii de urgenţă înainte de sosirea ambulanţei, crescând astfel şansele de supravieţuire ale eventualelor victime.

Nici la Cluj angajații Hilton nu au fost mai prejos. În săptămâna 19-25 octombrie, aceștia au mers la Școala Christiană și Școala Emil Isac, unde se află în plină desfășurare campania ”Învață să reușești”. Aici, ei le-au citit copiilor basme, s-au jucat cu aceștia și au participat la diferite concursuri de desen.

De asemenea, activitățile copiilor au fost și premiate, căci cinci adolescenti au primit șansa de a petrece o zi urmărind activitățile derulate de angajații de la receptia hotelului si din departamentul de menaj, pentru a învăța mai multe despre aspectele practice ale industriei ospitalității.

Sursa: horeca.ro

Sursa foto: horeca.ro

Share this post

No comments

Add yours