Zece profesori și antrenori, premiați de MOL România pentru excelență! Cine sunt cei norocoși

Zece profesori și antrenori au fost premiați de către MOL România și Fundația pentru Comunitate, în cadrul evenimentului ”Premiile Mentor pentru excelență în educație”, ce s-a desfășurat pentru al optulea an consecutiv.

Astfel, în cadrul acțiunii ce a avut loc la Teatrul Odeon din București, a fost lansată cea de-a noua ediție a programului, nominalizările putând fi depuse până la sfârșitul acestui an.

Cei 10 profesori premiați sunt: Balázs József, profesor de pictură, Joseni, Harghita; Daniel Banateanu, antrenor canotaj, Călărași; Lenuța Basoc, profesor de fizică, Onești, Bacău; Cătălin Becheru, antrenor înot, București; Alin Larion, antrenor de atletism, Constanța; Doina Ona, profesor de pian, Deva; Olivia Papa, profesor de vioara, București; Dan Podeanu, antrenor scrima, Craiova; Sebestyén Julianna, profesor de matematică, Târgu Mureș și Veres László, antrenor judo, Târgu Secuiesc.

Laureații Premiului Mentor pentru excelență în educație au primit câte un trofeu realizat de artistul plastic Ioan Nemtoi și câte un premiu în valoare de 8.000 de lei.

”Fiind convinsă de importanța valorilor existente în societate, MOL România oferă de opt ani Premiile Mentor pentru excelență în educație, recompensând dascăli deosebiți și arătând totodată o modalitate de recunoaștere a valorii muncii educaționale. Am creat și menținem astfel un cadru prin care generații întregi pot exprima mulțumirea față de dăruirea și pasiunea profesorilor, antrenorilor, acestor minunați mentori, ei având un rol hotărâtor nu numai în carierele de succes, ci și în viața de zi cu zi”, a declarat Camelia Ene, director executiv MOL România.

Profesorii și antrenorii premiați au fost selectați de către Consiliul Director al Fundației Pentru Comunitate dintre cele 216 de nominalizări primite în perioada mai-decembrie 2017 din partea elevilor, părinților, foștilor elevi sau colegi. Asemănător edițiilor precedente, numărul nominalizarilor a depășit cu mult numărul de premii care se acordă, însă nominalizările pot fi actualizate și depuse din nou pentru edițiile viitoare.

Share this post

No comments

Add yours