Zece profesori și antrenori de elită, premiați de MOL România

Zece profesori și antrenori au fost premiați de MOL România și Fundația pentru Comunitate, care au acordat Premiile Mentor pentru Excelență în Educație, în cadrul unui eveniment deosebit, ce a ajuns deja la a cincea ediție.

Csoport mol_mentor2015_bi-3121 kicsi

Astfel, în cadrul event-ului cu ștaif a fost prezent și multiplul campion olimpic Ivan Patzaichin, care a vorbit despre importantă recunoaşterii antrenorilor ce conduc generaţii întregi spre succes, dar a căror activitate rămâne în umbră, de multe ori fiind nerecompensata moral sau material. Fiecare dintre cei zece laureaţi din cadrul acestei ediţii a primit un premiu în valoare de 8.000 de lei şi un trofeu special, Trofeul Mentor, realizat de cunoscutul artist plastic Ioan Nemţoi.Mol_UPPP

”În decursul celor cinci ani de când am lansat Premiul Mentor, am reuşit să recunoaştem public muncă şi activitatea a 50 de dascăli de excepţie. Totodată, am creat o platforma prin care comunităţi dintre cele mai diverse din România pot face nominalizări pentru această distincţie. Am remarcat în timp că există o serie de trăsături comune ale mentorilor, cum ar fi devotamentul şi entuziasmul. Este vorba despre oameni care şi-au depăşit rolul tradiţional de dascăli sau antrenori şi, fără a caută nicio recompensă , şi-au pus la bătaie timpul şi cunoştinţele şi tot sufletul pentru a sădi valori în sufletul copiilor”, a declarat Kinga Daradics, CEO & Country Chairman MOL România.

Cei zece mentori din acest an au fost selectaţi de către Consiliul Director al Fundaţiei Pentru Comunitate, care a primit 441 dosare prin care au fost nominalizate 202 de persoane. La fel că în cazul ultimelor trei ediţii, unii dintre premianţi au fost nominalizaţi a doua oară. Nominalizările pot fi repetate pentru ediţiile viitoare.

Share this post

No comments

Add yours